FINT er på lufta

Hjertelig velkommen!
FINT har lenge pønsket på, hvordan vi får ut informasjon til alle som har en interesse i prosjektet. Her er løsningen og vi er stolte av vår nye website.

Intensjonen er at den skal erstatte nyheter på mail så alt samles et sted. For å sikre at alle er oppdaterte vil jeg poste links på FIF og på den lukkede Facebook-page i tillegg en stund ennå. Det vil bli mulighet for å abonnere på FINT nyheter.

Siden R1 og fram til R2

Dele av november og desember har FINT hatt workshops med leverandører for å sikre input til informasjonsmodellene. Dette har vært positive møter og vi opplever at leverandørene skjønner og støter våre planer.

Vi mangler siste dokumentasjon fra Bluegarden, men forventer at alt falder på plass i en teknisk workshop 11. januar. Deretter handler det om å modellere og få opp de informasjonsmodeller der skal leveres til R2.  Disse blir presentert for leverandørene for å få bekreftet at de kan levere.

Vi planlegger høring med Fylkeskommunene etter det – sannsynligvis via Skypemøter  – for at sikre en forankring. Deretter kan vi utarbeide kravspekk til Bluegarden. Ingen tvil om at det er et thight løp, men vi har fortsatt tro på å kunne levere felleskomponenter som planlagt 1. mars.

Integrasjonsdagen

SMP byr velkommen til Integrasjonsdagen 24. januar – her har FINT en stor rolle. Vi vet at fylkene har mange spørsmål om nettopp dette tema og vi jobber nå på å spikre en agenda. Intensjonen fra FINT sin side er at LIPene forstår hva FINT leverer og hva fylkeskommunene selv skal få på plass.