Ny løsning for henvendelser til FINT

Med dagens oppdatering av Kundeportalen har vi lagt til mulighet for å sende inn henvendelser til FINT direkte fra Kundeportalen.

Med denne løsningen kan hendelser og spørsmål meldes fra Kundeportalen.  Henvendelsene kan både gjelde bruk av Kundeportalen, eller en av FINTs felleskomponenter. Hvilken felleskomponent det gjelder kan også angis.

Ved innsending får du mulighet til å velge mellom spørsmål og hendelse, og ved hendelser velge prioritet.

FINT benytter Zendesk til å håndtere disse hendelsene, men all kommunikasjon vedrørende saken foregår på e-post.

Saker som meldes inn på denne måten får automatisk informasjon om hvilken organisasjon henvendelsen gjelder, og kontaktinformasjon fra personen som melder inn saken.  Dette gjør det lettere for FINT å sikre at saker blir prioritert og løst i henhold til våre leveransekrav.